martes, 13 de enero de 2009


LA ONU CONVOCA EN BENTRACES UNA CONFERENCIA INTERNACIONAL SOBRE SEGURIDAD ALIMENTARIA (Isto é certo).

El Secretario General de la ONU (Ban-Kimoon), ante los sucesos acaecidos en Vila de Rei, ha decidido convocar una conferencia internacional para tratar la seguridad en la alimentación mundial.

Participará, en una de las ponencias, el Premio Nobel 2006 Dr. X.B.Cabezón de la Sal y catedrático de la Universidad Planetaria de Chaguazoso y del Instituto Poliétnico de La Guamallosa, en la que abordará el tratamiento de las aguas de consumo humano,potabilización y reparto equitativo.
Ajenos a todo esto, El Banco de Garabás, Cecrisina S.A, y la Corte de A Mezquita, se constituyeron en una UTE(Unión Temporal de Empresas) para licitar la concesión de los balnearios de Vidago y Pedras Salgadas.

Su portavoz X. Tinto, manifestó que pretenden devolver el esplendor de antaño a dichos balnearios, cuando en un solo mes veraneaban en el Hotel Palace de Vidago cuatro testas coronadas (Los Reyes de Inglaterra,Portugal, España y el de Bastos.).

Además dará un impulso comercial al agua enbotellada con denominación "Pedras Salgadas", velando por su pureza y por los posibles sabotajes como el ocurrido recientemente.

El número fuerte para atraer al turismo, será la participación de Pablo Sebastián en el Piano-Bar del Hotel Palace y sobre todo la recuperación del "Campo de Golfe" de la villa portuguesa que aprovecharán para organizar torneos de Buscashi entre los cortesanos de a Vila Vella. Pronto podremos comprobar el éxito o fracaso de la iniciativa empresarial promovida por estos desalmados..
Conferencia subvencionada por: RESTAURANTE MAMÁ TORRELIA. Vila de Rei. Ourense. Teléfono: 988365723

29 comentarios:

Anónimo dijo...

Pipi:
Existe el restaurante ese de Mamá Torrelia?
Es verdadero o falso el teléfono?

Unknown dijo...

Que rica a Agua das Pedras. Que ben axuda a facer a dixestión despois de comer Bacalhau ao estilo da Casa das Malheiras en Viana do Castelo. Ese restaurante sí que existe. !Recomendado!.....

Anónimo dijo...

Eu comín alí e paréceme barateriro e parralleiro. É un restaurant de batalla, e claro non se lle pode pedir máis.

Anónimo dijo...

Acabo de llamar a ese número y me salió un tal Don Ubaldo, augusto prócer de la maravillosa población de Manzaneda.

Angus.-

Anónimo dijo...

GRAN teño en conta o que me dixeches.


UNHA PERTA

Anónimo dijo...

Pero chamou alguén ó teléfano de MAMÁ TORRELIA?

Anónimo dijo...

El famoso Ubaldo es el prpietario del Restaurante de Mamá Torrelia

Anónimo dijo...

El famoso Ubaldo es el propietario del Restaurante de Mamá Torrelia, si llasmas al tfno sale él.

Unknown dijo...

A úrculo dígolle: ¿ que pensabas encontrar en Viana......? !o Sant Pau de Carme Ruscalleda ou El Bulli.....!
Eres o primeiro que me dice que se come mal no Malheiras......Pero bueno; para gustos.......

Anónimo dijo...

Pois eu comín regulín-regulán prefiero o Testa Dourada de Guimaraes: elí sui que se come ben, polo menos poñen mantel e servilletasw.

theluros monk dijo...

Yo no sé si ésto va aquí, pero como estreno identidad ... me aventuro a preguntar al Cheff de Mamá Torrelia ¿cómo se prepara el "pollo cocido"? Es para mi canciño, siempre le doy "pienso" y "pienso" que eso no es Justo (y Justo piensa lo mismo que yo para su canciño Rocky).

Tenía p(i)ensado preguntar por el plato en los foros-fogones de Toñi Vicente pero se la llevo la marea.

Anónimo dijo...

Sei: xa sabemos que controlas os mellores restaurantes de Portugal pero ese de Viana non o coñece ninguén, seguramente porquie é inventado como o de Mamá Torrelia.

theluros monk dijo...

Agora mismiño vou chamar a o telefono de marras .. tedesme dos nervos coa veracidade ou non.

Anónimo dijo...

THELUROS: sabes que el teléfono de Mamá Torrelia coincide con el teléfono de un tal Ubaldo aql que conoces. Creo que Ubaldo debe de ser el verdadero propietario de Mamá Torrelia.
Próximamente se abrirá en el blog una sección culanaria dirigida por Miss Celania Persei donde podrás mandar tu famosa receta del Aguacate al Theluro Mont.

Anónimo dijo...

Atento Theluros porque conocerás en menos de media hora la identidad de la cocinera de Mamá Torrelia Miss Celánea Persei.

theluros monk dijo...

jajaja voume, kedei en des minutos con Afonso no Diary from Patricia.

Anónimo dijo...

Dalle recordos....

Unknown dijo...

Haber; o restaurante A Cocinha das Malheiras non existe, é unha invención miña, non ten mesas con mantel e servilletas, non está en Viana do Castelo, non se come ben nin mal. !Non se como porque non se atopa!......!que máis.....!

!POLÉMICA ZANXADA!
Xa lle pedirei unha comisión ao Chefe pola publicidade.....

Anónimo dijo...

theluros: pra preparación do polo cosido y outros pratos contacta con cosiña do Barra.

Anónimo dijo...

Miss Celánea rompeu o xelo i mais cousas.

Anónimo dijo...

Agora non te volvas pa atrás SEI....

Unknown dijo...

Non me volvo para atrás. Pero decir que non tén o Malheiras mesas con manteis e servilletas......!onde se viu outra!.
O único defeuto que lle poño é que o dono é un un pouco plasta.
Preparan un cabrito Á Serra D´Arga que soio lle supera o que preparan no Carbalho de Chaves.

Anónimo dijo...

Tamén din en Viana do Castelo que o dueño das Malheiras non lle deron o carnet de manipulador de alimentos porque ten un tic de meter o dedo ínidice constantemente na fosa nasal dereita.

Anónimo dijo...

O do restaurant Carbalho de Chaves é primo de Carballo Calero.

Unknown dijo...

Non; é primo do P.Piter. Este exerce de xefe de comedor e polas noites pón gafas de sol oscuras para, segundo el, "estar máis molón ".

Anónimo dijo...

Y la hija del cacique?

Anónimo dijo...

Jo¡¡¡¡¡¡ Como os enrollais¡¡¡ 26 comentari(os para un dialogo de besugos..no os ofendais pq mola...)

Anónimo dijo...

Precisamente o que mola de este blog é a anarquía e o surrealismo, é a millor terapia contra a neurosis postmoderna.

Anónimo dijo...

Ja...Ja. Le vamos a llamar O blog dos ollomoles.